Telefon
WhatsApp
İnstagram

Zeynep Moda Gelinlik & Stüdyo ve Kuaför Plaza1996 yılından bu yana Fuzuli Cad. No: 56/B Malatya adresinde 1500 m2 lik 3 katlı dev showroomuyla hizmet veren Zeynep Moda , Bugün gelişmelerin takipçisi modern bir ekiple nişanlık, gelinlik ve Fotoğraf Portfolyo hizmetiyle Siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktadır.

  • Fuzuli Caddesi. No:56 Merkez / Malatya
  • info@zeynepspoza.com
  • 0 (422) 322 23 53
  • 0 (422) 322 23 53
2022 Tasarım Nişanlıklar

2022 Tasarım Nişanlıklar

 En Güzel Nişan Elbiseleri 2021-2022; Yeni sezonda en çok dikkat çeken konulardan bir tanesi Nişan Elbiseleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kovid 19 nişan elbisesi modellerini ve modayı nasıl değiştirdiği ve ne yenilikler getirdiğini hepimiz biliyoruz.

Nişan töreninde en güzel olmak her gelin adayının hayali. Peki bunu nasıl başarırsınız? Kendiniz olarak ve aşağıdaki vereceğimiz bilgiler doğrultusunda nişan elbisesi modelleri seçerek diyoruz. İşte yeni çıkan nişan elbisesi modelleri 2021-2022 sezona dair detaylar…

Nişan elbisesi modeli seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç husus vardır. İşte bu hususlar;

En Güzel Nişan Elbiseleri 2021-2022

Nişan elbise modelleri 2020 sezonunda gerek nişan elbisesi modelleri tesettür tasarımları, gerek nişan elbisesi modelleri olarak mükemmeli sundu. 2021-2022 Modern nişan elbiseleri, bohem tarzı nişan elbiseleri, kabarık nişan elbiseleri, sofistik ve avangart nişan elbiseleri dikkat çekici tasarımları ile göz doldurmaktadır.

Nişan Elbisesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Minik detaylara dikkat ederek bölgenizin en güzel gelin adayı siz olabilirsiniz. Nişan elbisesi modeli kesinlikle tarzınızla uyumlu olmalı ve vücut hatlarınızı kavramalıdır. Tabi fit bir vücudunuz varsa. Büyük beden nişan elbisesi için ise istenmeyen bölgelerinizi kamufle etmeyi bilmelisiniz.

Nişan Elbisesi Modelleri Tesettür

Tesettür nişan elbiseleri dantel detaylı olarak karşımıza çıktığı gibi kabarık tesettürlü nişan elbiseleri de en çok kullanılan tesettür nişanlıklar olarak dikkatleri çekmektedir.

Nişan elbisesi tesettür tarzı için en önemli detay tesettür nişan başı şal seçimi ve yapımı olarak karşımıza çıkmaktadır. Nişan saç modellerine nasıl özeniliyor ve yüz şekline göre yapılıyorsa, tesettür nişan başı da aynı itina ve özenle yapılmalıdır. Tesettür nişan başı ve makyajı nişanlık modeli ile uyumlu olduğu zaman büyüleyici olabilirsiniz.

Nişan Elbisesi Kabarık – Sık Kullanılan Modeller

Kabarık nişan tuvaletleri; en güzel Nişan elbisesi modelleri incelendiği zaman ise genellikle omuz detaylı olan straplez ya da V yaka gelen askılarıyla dekolte yaratan tarzlar dikkatimizi çekmektedir.

Her sene olduğu gibi bu senede gözde olan model kabarık nişan elbisesi modelleri, kabarık nişan tuvaletleri, kabarık modelleri ile balık model nişan elbisesi modelleridir.

Ancak son zamanlar da modacıların sıklıkla kullanmaya başladığı sırt dekolteli nişanlık modelleri de dikkat çekmektedir. Sade nişan elbiseleri de evde söz nişan elbisesi olarak kullanılmaktadır.

Düz sıradan bir elbiseye arkadan verilen sırt dekoltesi bambaşka bir hava yaratmaktadır. Sırt dekoltesi isteyen hanımlar aşırı derecede dikkat çekmemek için tenlerine uygun renkler tercih etmelidir.

Prenses model nişan elbiseleri tercihler arasına girse de çok fazla tercih edilmemektedir.

2021 tesettür nişan elbiseleri kabarık, prenses, A kesim seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Az kabarık nişan elbiseleri de tesettür nişan elbiselerinin de tercihler arasında ilk sıralarda olduğunu görüyoruz.

Açık nişan elbisesi modelleri arasında tercihlerde bulunan gelin adayları açık nişanlık nasıl kapatılır? dekolte nasıl kapatılır gibi soruları sıklıkla sormaktadır. Her kıyafetin dekolte kapatma şekli farklıdır.

Transparan tül, saten kumaş, renkli tül gibi malzemeler kullanılarak dekolte kapatma yapılabilir. Kapatılan dekolte dantel, ini ve taşlarla süslenerek daha orjinal hale getirilmelidir.

2022 Göz alıcı gelinlikler
18 Ekim 2021, 13:52
2022 Tasarım Kaftan Modelleri
18 Ekim 2021, 14:05